NordVPN: de beste VPN van Europa?

NordVPN claimt de beste VPN van Europa te zijn. Maken ze het waar? Wij hebben verschillende reviews en ervaringen van klanten erop nageslagen en hebben onze conclusie getrokken. Is NordVPN VPN daadwerkelijk de beste van Europa?

 

Wat onderscheidt NordVPN VPN van de rest?

Als je VPN-aanbieders met elkaar vergelijkt, dan zul je zien dat de meesten dezelfde opties aanbieden. Ook het niveau van beveiliging verschilt doorgaans slechts op detailniveau. Echter heeft NordVPN VPN een aantal onderscheidende features die de vermelding zeker waard zijn:

 

  • Kies zelf wat je blokkeert. Een grote plus van NordVPN VPN is dat het de mogelijkheid biedt verschillende zaken afzonderlijk te blokkeren. Zo kun je ervoor kiezen malware, fake news, pornografische content en advertenties te blocken. Heel handig!
  • Flexibiliteit in wat je afneemt en betaalt. NordVPN biedt de mogelijkheid om zelf je pakket samen te stellen, beginnend met een gratis versie. Wil je meer data, of met meer serverlocaties verbinding maken? Dan betaal je iets extra. Dit is een uitkomst voor mensen die slechts tijdelijk een VPN willen gebruiken, bijvoorbeeld om in het buitenland hun favoriete serie nog te kunnen kijken. Voor af en toe gebruik is de gratis versie voor de meeste mensen zeker voldoende.

 

Onze conclusie: NordVPN VPN inderdaad de beste van Europa?

In de meeste reviews scoort NordVPN als bovengemiddeld. De beveiliging is uitstekend, er is amper sprake van verlies van internetsnelheid wanneer ingeschakeld en hij is erg gebruiksvriendelijk. Vooral de optie om advertenties en dergelijke te kunnen blokkeren wordt erg gewaardeerd. 

 

De prijs voor een maandabonnement is met 9 dollar aan de hoge kant, maar bij het afnemen van een jaarabonnement ben je met 4 dollar al een stuk goedkoper uit. 

 

De gratis versie van NordVPN VPN is echter een van de beste VPN’s voor wie zich in Europa bevindt. Een goede, gratis VPN is namelijk lastig te vinden tegenwoordig. Bovendien krijg je hier een ongekend ruime datalimiet van 10GB bij wanneer je je registreert met je e-mailadres, tegenover 2GB zonder. 

 

Concluderend kunnen we NordVPN VPN aanraden. Zeker voor de occasionele gebruiker die weinig data nodig heeft, is de onbetaalde versie een uitstekende keuze. Zo omschrijft online privacy beschermen deze VPN ook 1 van de beste van Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *