Mavic Pro, de beste camera drone van 2017

dji mavic pro

Hou je van tech, dan hou je van drones. Net zoals virtual reality zijn drones de afgelopen jaren zeer in populariteit toegenomen en ook in kwaliteit zijn de vliegende machines er flink op vooruit gegaan. Onder meer voor het schieten van adembenemende beelden zit je met een drone gebakken.

De vraag die rest is natuurlijk wat nu de beste drone is om mee te gaan filmen of om foto’s mee te maken. Daarom hebben we bij Beta Factor speciaal voor jou de beste camera drone van dit moment uitgelicht, namelijk de spiksplinternieuwe Mavic Pro.

Scroll snel verder en lees waarom dit in onze ogen de beste drone van 2017 is.

Hoge kwaliteit 4K camera

De Mavic is razend populair en beschikt over een zeer goede camera. De Mavic Pro is namelijk in staat om adembenemende beelden te schieten in hoogwaardige 4K beeldkwaliteit.

Maar een goede camera drone heeft meer nodig dan alleen een goede camera, je moet namelijk ook in staat zijn om deze camera te kunnen gebruiken. En dat kan de Mavic op een zeer veelzijdige manier.

dji mavic pro

Een gigantisch bereik

Zo heeft deze drone een bereik van maar liefst 7 kilometer. Met zo’n enorm bereik kun je natuurlijk geweldige beelden schieten op plekken die je anders nooit zou kunnen bereiken.

Ook is de Mavic een heel stuk compacter dan zijn voorgangers zoals de eveneens succesvolle DJI Phantom drones. Je kunt de Mavic namelijk gemakkelijk inklappen waardoor deze een stuk eenvoudiger is mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat.

 

dji mavic pro

 

Zeer lange vliegtijd

Tot nu toe is een zeer veel voorkomend probleem bij veel drones dat ze wel beschikken over een goede camera of goede vliegeigenschappen, maar dat ze een bijzonder korte vliegtijd hebben. Daar komt met de Mavic nu een einde aan.

De Mavic is namelijk in staat om maar liefst 27 minuten lang in lucht te blijven. Je kunt dus bijna een half uur aaneengesloten beeldmateriaal schieten.

Heb jij de Mavic Pro al eens mogen aanschouwen? Of misschien heb je er zelf al wel eentje. Deel jouw mening over deze toffe drone in de comments.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.