De 3 beste smartwatches van 2017

smartwatch

Heb jij al toegegeven aan de smartwatch hype? We zien ze steeds vaker verschijnen, bij vrienden, collega’s op TV. Smartwatches zijn het gadget van de toekomst. Maar wat zijn de beste smartwatches van dit moment nu precies?

We hebben onze top 3 op een rijtje gezet.apple watch 2

1. Apple Watch 2

Om maar gelijk te beginnen met de beste smartwatch in onze ogen, de nieuwe smartwatch van Apple: de Apple Watch 2. De oude versie heeft een flinke upgrade gehad en is nu nog beter dan eerst.

Zo is de Apple Watch 2 onder meer waterbestendig zodat je je geen zorgen hoeft te maken over regen en waterspatten. Ook beschikt deze smartwatch over een ingebouwd GPS systeem waardoor je altijd weet waar je je bevindt, wel zo handig natuurlijk.

Het nadeel van de Apple Watch 2 is de prijs, zoals wel vaker het geval is bij Apple producten. Voor dit slimme horloge moet je toch zeker een kleine 650 euro aftikken. Als je dat geld er voor over hebt is het zeker een goede aankoop.

 

LG Style

 

 

2. LG Watch Style

Ga je voor een echt stijlvolle look? Dan moet je natuurlijk de nieuwe LG Watch Style hebben. Dit horloge heeft een heerlijk minimalistisch ontwerp en komt ietwat speels over.

De Watch Style heeft alles wat je van een smartwatch mag verwachten plus komt daarnaast met een veel aantrekkelijker prijskaartje dan de Apple Watch 2. Zo kun je met ene beetje goed zoeken de Style voor zo’n 160 euro op de kop tikken.

 

Samsung Gear 3

3. Samsung Gear S3

Samsung maakt al een tijdje weinig innovatieve, maar toch zeker zeer degelijk smartwatches. Met de Gear S3 brengt het merk wederom een zeer goede smartwatch op de markt.

Opvallend is dat de Gear S3 in tegenstelling tot de Apple Watch 2 en de LG Style een veel meer traditionele look heeft. Daarmee probeert het merk ongetwijfeld een doelgroep aan te spreken die wel graag een smartwatch wil kopen, maar er niet zo futuristisch bij wil lopen.

Dit is onze pick beste smartwatches voor 2017. Wat is jouw favoriete smartwatch? Laat het ons weten in de comments.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.